Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Nisan 2019 - 13:58 Yorum: 0

1.Amatör Küme play-offta 4. hafta maçları oynandı

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi play-off grubunda 4. hafta maçları oynandı.

1.Amatör Küme play-offta 4. hafta maçları oynandı

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi play-off grubunda 4. hafta maçları oynandı. Haftanın en önemli 90 dakikası olan Malatya İdmanyurdu ile Darendespor arasındaki maç çıkan olaylardan dolayı tamamlanamadı.

Kemal Dizdar'ın yönettiği karşılaşmada Malatya İdmanyurdu 1-0 önde ve penaltı vuruşu kazanmış iken Darendesporlu oyuncuların şiddetli itirazları sonucu tatil edil edildi.

Play off grubunda alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Battalgazi Belediyespor-Arguvan Belediyespor: 1-7

Hekimhan Girmana Belediyespor-Sanayispor: 3-3.

Play off grubunda Arguvan Belediyespor 10 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Malatya İdmanyurdu takımı ise 9 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Play-offun son haftasında Arguvan Belediyespor ile Malatya İdmanyurdu, Darendespor ile Hekimhan Belediyesi Girmana, Sanayispor ile Battalgazi Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber