Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

SAMSUN (AA) - Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla eğlence programı düzenlendi.Bahçede düzenlenen programda konuşma yapan Havza Huzurevi Müdürü...

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

SAMSUN (AA) - Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla eğlence programı düzenlendi.

Bahçede düzenlenen programda konuşma yapan Havza Huzurevi Müdürü Hasan Göktuğ, toplum çin yaşlıların önemli değerler olduğuna işaret etti.

"Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan ve yaşamları süresince edindikleri deneyimleri genç kuşaklara aktararak, onları ülkesine daha yararlı kişiler olarak yetişmelerine katkı sağlayan yaşlılarımızı, saygıyla anmak ve onların sorunlarına yardımcı olarak gönüllerini hoşnut etmek amacıyla 1 Ekim tarihi Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlanmaktadır" diyen Göktuğ, şöyle devam etti:

"Ülkemizde 18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası ve 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlanmaktadır. Yaşlılarımıza olan saygımız, sevgimiz, ilgimiz, hizmetimiz bir gün, bir haftayla ölçülemeyecek kadar değerlidir.  Bu duygular ile tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla, yaşam sevinçlerimizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum."

Eğlence programına katılan yaşlı ve engelliler yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılar ile eğlendi. Oyunlara huzurevi sakinlerinin eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber