Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 18:48 Yorum: 0

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın, yaşlılarla buluştu

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlılarla buluştu.

Yaşlılar evinde yaşlılarla bir araya gelen Yalçın, kalan yaşlıları ziyaret eden Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yaşlılarla sohbet ederek, onlara çiçek ve hediyeler verdi.

Yaşlıları günlerinde yalnız bırakmadıklarını ifade eden Yalçın, "1 Ekim bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızın korunması açısından önemli bir gündür. Yılın her günü yaşlıları koruyup gözetmek bizim medeniyetimizin olmazsa olmazıdır. Tecrübenin temsilcileri olan yaşlılar bizim en değerli hazinelerimiz olmuştur. Her genç geleceğin birer yaşlı adayıdır, insanoğlu ne ekerse onu biçecektir. İşte bu gerçeği unutmadan daima yaşlıları el üstünde tutmuş bir millet olarak onların hak ettiği saygı ve sevgiyi göstermeliyiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber