Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Temmuz 2019 - 16:18 Yorum: 0

1 kilogram uyuşturucu ve ruhsatsız silahla yakalandılar

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şüphe üzerine durdurulan ticari araçta 1 kilogram eroin, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya...

1 kilogram uyuşturucu ve ruhsatsız silahla yakalandılar

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şüphe üzerine durdurulan ticari araçta 1 kilogram eroin, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 29 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Tekirdağ – İstanbul yolu üzerinde uygulama noktası oluşturan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta arama gerçekleştirdi. O an araçta bulunan E.S., İ.O. ve Y.A. isimli şahıslar üzerinde de gerçekleştirilen arama neticesinde 1 kilogram eroin, 1 adet ruhsatsız silah ve silaha ait 29 fişek ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ve silaha el konulurken, şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber