Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 10:43 Yorum: 0

1 TL’lik yastık kapanın elinde kaldı

Bilecik (iha) – Bilecik'te bugün açılan bir mobilya mağazasında açılışa özel yastıklar 1 TL'ye ve değeri 650 TL olan üçlü kanepe, 219 TL'ye satılınca...

1 TL’lik yastık kapanın elinde kaldı

Bilecik (iha) – Bilecik'te bugün açılan bir mobilya mağazasında açılışa özel yastıklar 1 TL'ye ve değeri 650 TL olan üçlü kanepe, 219 TL'ye satılınca mağaza önünde uzun kuyruk oluştu. Kanepede, 75 kişide sınırlı kampanya talep üzerine 150'e çıkarıldı.

Bilecik'te Konfor Mobilya mağazasının açılışında yatık 1 TL'ye, değeri 650 TL olan üçlü kanepeyi 219 TL'ye, 258 TL'lik çift kişilik yatak ise 119 TL'ye satılınca vatandaşlar hücum etti.

Mağazanın açılışını Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Konfor Mobilya'nın sahibi Ömer Çetmen ve Eltaş Mağazaları ortaklarından Mustafa Yıldırım yaptı. Açılışta konuşma yapan Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Bilecik'in her geçen geliştiği ve çoğalan nüfusa yeni yerler açılarak taleplerinin karşılandığı belirterek, "Eltaş ailesi yeni bir ticaretle burada hizmete giriyor. Ben Eltaş ailesine bu iş yerini kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Allah bol kazançlar nasip eylesin inşallah. İşleri yolunda gitsin" dedi.

Ömer Çetmen ise Bilecik halkının konforun ve rahatlığın adı olan bir mağaza ile hizmet vereceklerini belirterek, "Bilecik halkı mobilyayı artık ucuza alacaklar. Sürekli ve devam edecek sektörde farklı vizyon üretim ağımızda 60'ıncı şubemizi açtık. 2 Yıl içerisinde 150 bayi hedefimiz var" dedi.

Öte yandan, dualar eşliğinde açılan mağazada ilk müşterilere çeşitli ikramlar yapılırken, 1 TL'ye satılan yastıklar kapanın elinde kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber