Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2016 - 23:38 Yorum: 0

10 Ev, Seralar Ve Portakal Bahçeleri Yandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan yangında nar, zeytin ve portakal bahçeleri, seralar zarar gördü, 10 ev kül oldu.

10 Ev, Seralar Ve Portakal Bahçeleri Yandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan yangında nar, zeytin ve portakal bahçeleri, seralar zarar gördü, 10 ev kül oldu. Yangın kısmen kontrol altına alındı.

Kumluca ilçesine bağlı Erentepe Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde çıkan ve kısmen kontrol altına alınan yangında nar, zeytin ve portakal bahçeleri, seralar zarar gördü. Yangında, 10 tane ev yanarak kullanılamaz hale geldi. 95 yaşındaki Hamide Uğurlu son anda yanmaktan kurtarıldı. Evi yanan Semiha Özbey isimli kadın ise üzüntüden kalp krizi geçirdi. Semiha Özbey tedavi altına alındı. Ayağı yanan Nurgül Durman adlı kadının ise sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

Yangın alanında incelemelerde bulunan Kumluca Kaymakamı Polat Kara ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yangının kontrol altına alınmasından sonra hasar tespit çalışmasının yapılacağını, yanan evlerin ve tarım alanlarını kayıt altına alınacağını belirtti. Kızılay Derneği Kumluca Şube Temsilcisi Nazif uslu ise tespitler yapıldıktan sonra evi yanan vatandaşlara buzdolabı, çamaşır veya bulaşık makinesi gibi ev eşyalarının temin edileceğini söyledi.

Yangın söndürme çalışmalarına katılan 4 helikopter, 2 uçak, Muğla, Denizli ve Antalya Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı yangın ekipleri arazözlerle birlikte soğutma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Akşam olunca hava destekli söndürme ve soğutma çalışmasına ara verildi. Karayolları Bölge Müdürlüklerine ve Orman İşletme Bölge Müdürlüğüne bağlı dozerler ekiplerin kullanması için aralıksız yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber