Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Asayiş 16 Ekim 2016 - 10:43 Yorum: 0

10 günlük gelin cinayetinde baba ve kardeş tutuklandı

Şanlıurfa'da evlendikten 10 gün sonra babaevinde bıçaklanarak öldürülen Zeynep A. cinayetiyle ilgili baba ve kardeşi tutuklandı.

10 günlük gelin cinayetinde baba ve kardeş tutuklandı

Şanlıurfa'da evlendikten 10 gün sonra babaevinde bıçaklanarak öldürülen Zeynep A. cinayetiyle ilgili baba ve kardeşi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, evlenerek İstanbul'a gelin giden ve 10 gün sonra geri gönderildiği babaevinde bıçaklanarak öldürülen Zeynep A. cinayetiyle ilgili mahkemeye çıkartılan 9 kişiden baba Ahmet A. ve kardeşi İbrahim A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken annesi Z.A., kardeşleri H.A., F.A., İ.A. ile kayınbabası M.T., kaynanası Z.T. ve kocası A.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 11 Ekim 2016 Salı günü Şanlıurfa'nın Çukurdorum kırsal Mahallesinde yaşanmıştı. İddiaya göre, Zeynep A. (20) yaklaşık 15 gün önce K.T. ile evlendirildi. Evlendikten sonra kocasının yaşadığı İstanbul'a götürülen Zeynep A., yaklaşık 10 gün sonra Şanlıurfa'daki babaevine geri geldi. Gece baba evinde kalan Zeynep A. sabah uyanan ailesi tarafından odasında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Buradaki otopsinin ardından ailesine teslim edilen Zeynep A.'nın cesedi, Yeni Mezarlıkta defnedildi.

Cinayet sonrası çalışma başlatan jandarma ekipleri, cinayetle bağlantıları olduğu düşünülen Zeynep A.'nın babası A.A., annesi Z.A., kardeşleri İ.A, İ.A, F,A. H.A ile kayınpederi M.T., kaynanası Z.T. ve eşi K.T.'yi gözaltına almıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber