Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ekim 2014 - 16:08 Yorum: 0

"10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu" seçmeleri yapıldı

ERZURUM (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, "10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu" seçmeleri yapıldı.Aziziye-Erzurum karayolu üzerindeki kros parkurunda minikler, yıldızlar...

'10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu' seçmeleri yapıldı

ERZURUM (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, "10 Kasım Büyük Atatürk Koşusu" seçmeleri yapıldı.

Aziziye-Erzurum karayolu üzerindeki kros parkurunda minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlarda, sporcular dereceye girebilmek için ter döktü.

Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı yarışlarda, dereceye girenlere teşvik amacıyla madalya verildi.

Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, yarışların ardından yaptığı açıklamada, güzel bir yarışma düzenlediklerini ve katılımın yüksek olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Çeşitli gün ve haftalarda gençlerin spora yönlendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan aktivitelerin amacına ulaştığını belirten Palabıyık, "Güzel bir yarışma ortaya çıktı. Seçmelere gençlerin ve özelikle spora yeni başlayan hevesli çocuklarımızın katılması bizi sevindirdi. Özel gün veya çeşitli etkinlikler kapsamında yapılan teşvik müsabakaları ve yarışlar, sporcu sayımızı artıyor. Bu seçmeler de yeni yeteneklerin keşfedilmesine vesile oldu" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber