Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Eylül 2016 - 10:58 Yorum: 0

10 yaşındaki çocuk az kalsın sorumsuz bir sürücün kurbanı oluyordu

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki bir çocuk ölümden dönerken, polis tarafından çocuğa çarpıp kaçan sürücünün yakalanması...

10 yaşındaki çocuk az kalsın sorumsuz bir sürücün kurbanı oluyordu

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki bir çocuk ölümden dönerken, polis tarafından çocuğa çarpıp kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi 2. Hamidiye Sokakta meydana geldi. Öğrenim gördüğü 27 Ağustos İlkokulundan çıkıp evine gitmek isteyen 10 yaşındaki Özer Metin'e, Hamidiye Camii'nin önüne geldiği sırada kaldırıma çıkmak isterken plakası alınamayan bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar olan çocuk, çevredekilerin müdahalesinin ardından aile üyeleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldüğü belirtildi. Hastaneye kaldırılan çocuğun iki bacağı ile birlikte, kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmaların meydana geldiği ve bir süre müşahede altında tutulduğu aktarıldı. Küçük çocuğun hastanede yapılan müdahalesinin ardından taburcu edildiği ve durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Olayın görgü tanıklarının polise verdiği ilk ifadede, çocuğa çarpıp kaçan aracın kırmızı renkli olduğu ve eski model bir otomobil olduğu kaydedildi. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

"Olayı gören vatandaşlar Allah rızası için polise bilgi versin"

10 yaşında kendisine çarpıp kaçan sorumsuz bir sürücü yüzünden ölümden dönen küçük çocuğun babası Hasan Metin, olaydan dolayı oğlunun büyük bir şok ve korku yaşadığını dile getirdi. Oğlunun geçirdiği kazanın takipçisi olacağını söyleyen baba Metin, "Oğlum büyük bir kaza geçirdi. Verilmiş sadakamız varmış ki kazadan sağ kurtulmayı başardı. Ben buradan oğluma çarpıp kaçan sürücüye sesleniyorum, "eğer birazcık vicdanın varsa gel polis teslim ol'. Ayrıca olayı gören vatandaşlardan da Allah rızası için yardım bekliyoruz. Bu sorumsuz şahsın yakalanması için lütfen bildiklerini ve gördüklerini polise anlatsınlar. Otomobilin sadece eski model ve kırmızı renkte olduğunu biliyoruz. Ancak oğlum ve kazayı görenler aracın plakasını alamamış. Çevredeki iş yeri sahiplerinin güvenlik kameraları olayı görmüş ise lütfen emniyete görüntü konusunda bilgi versin ve bu vicdansız sürücü yakalansın. Bugün benim oğlumun başına gelenler yarın bir başkasının çocuğunun başına gelebilir. Bu tür trafik magandalarının yakalanması sadece bizim için değil toplum için de büyük bir iyilik olur" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber