Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

10 Yılın güreşleri Düzce’de

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenecek "Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde bu yıl bir ilk yaşanacak.

10 Yılın güreşleri Düzce’de

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenecek "Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde bu yıl bir ilk yaşanacak. Kalıcı Konutlar Anıt Meydanda yapılacak güreş müsabakalarına Kırkpınar Er Meydanının son on yıldaki şampiyonları kozlarını paylaşacak.

Düzce Belediyesi tarafından 18 Eylül Pazar günü Kalıcı Konutlar Anıt Meydanda yapılacak ve bu yıl 10'uncusu düzenlenen "Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri" için son hazırlıklar tamamlandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in bizzat ilgilendiği sporcuların katılımı için 10'uncu yıla özel bir ilk yaşanacak. Yağlı güreşlerin bu yıl ki müsabakalarında Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin son yıldaki şampiyonları Düzcelilerle buluşacak. Önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapacak "Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri" Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından düzenlenecek. Güreş müsabakaları, sabah 11.00'de başlayacak ve tüm gün sürecek. Güreşçilerin cazgırlığını da ünlü Kırkpınar'lı Pele Mehmet yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber