Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Ekim 2017 - 09:53 Yorum: 0

1000 meşe palamudu toprakla buluştu.

Bursa'da hafta sonu doğa yürüyüşüne çıkan Ayakizi Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri düzenledikleri yürüyüşte, 360 Derece Orhaneli ekibince...

1000 meşe palamudu toprakla buluştu.

Bursalı dağcılar 1000 meşe palamudunu toprakla buluşturdu.

Bursa'da hafta sonu doğa yürüyüşüne çıkan Ayakizi Dağcılık Ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri düzenledikleri yürüyüşte, 360 Derece Orhaneli ekibince hazırlanan meşe palamutlarını toprakla buluşturdu.

Daha önce de benzer bir faaliyeti Orhaneli Çatalca Belpınar çeşmelerinde yapan 130 doğasever, sabahın erken saatlerinde Bursa'dan yola çıkarak Domaniç Odun Depoları mevkiinde ulaştı. Kulüp Başkanı Tekin Keskin ve doğa gönüllüsü Oktay Tüfekçi, pelitlerin dikimi hakkında bilgi verirken, pelit poşetleri yürüyüş bölgesinde belirlenen bölgeye ekildi.

Başkan Tekin Keskin, faaliyeti yapmalarının asıl amacının tahrip edilen doğanın korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

"Bu konuda bir nebze olsun bilinç oluşturduysak, bahtiyar olacağız" diyen Keskin, "1000 Meşe Palamudu Toprakla Buluşuyor" projesinde bölgelerinin tanıtımında büyük fedakârlıkları olan 360 derece Orhaneli ekibine ve bugün buraya özellikle bu faaliyete katılanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

1000 meşe palamudu toprakla buluştu.

1000 meşe palamudu toprakla buluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber