Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

104 kişi işe yerleştirildi

İŞKUR Bingöl İl Müdürlüğü, Temmuz ayında 104 kişiyi işe yerleştirdi.

104 kişi işe yerleştirildi

İŞKUR Bingöl İl Müdürlüğü, Temmuz ayında 104 kişiyi işe yerleştirdi. 157 kişiye işsizlik maaşı bağlanırken, 269 kişiye ise iş ve meslek danışmanlığı hizmeti verildi.

Çalışma ve İş Kurumu Bingöl İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Temmuz ayı faaliyet raporlarına göre, ay içerisinde 104 kişi işe yerleştirilerek istihdam edilmeleri sağlandı. Toplum Yararına Programlar kapsamında bin 37 kişilik programların devam ettiği kaydedilen raporda, "Mesleki Eğitim Kursları kapsamında Bin Çağrı AŞ işbirliğinde 60 kişilik istihdam garantili kurs planlanmıştır. Eğitimler Ağustos ayı içerisinde başlayacaktır. İşbaşı Eğitim Programları kapsamında 57 kişilik program başlatılmıştır. 104 kişi işe yerleştirilmiştir. 269 kişiye İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti verilmiştir. 89 iş yeri ziyaret edilmiştir. 157 kişiye işsizlik sigortası maaşı bağlanmıştır. Ağustos ayı içerisinde iş gücü yetiştirme kursları, işbaşı eğitim programları, işsizlik sigortası işlemleri, iş ve meslek danışmanlığı, işyeri ziyaretleri ve işe yerleştirme hizmetlerimiz ve diğer iş ve işlemlerimiz devam edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber