Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 20 Eylül 2014 - 13:34 Yorum: 0

11 aylık Ela bebek ilk doğum gününü ülkesinde geçirecek

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti tarafından Musul'da rehin alınanlar arasında bulunan Emin ve Sümeyye Ercan'ın 11 aylık kızı Ecrin Ela, ilk doğum gününe ülkesinde girecek.

11 aylık Ela bebek ilk doğum gününü ülkesinde geçirecek

Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) yönünden Musul'da rehin alınanlar içinde bulunan Emin ve Sümeyye Ercan'ın 11 maaş kızı Ecrin Ela, ilk doğum gününe ülkesinde girecek.

AA muhabirinin telefonla ulaştığı Sümeyye Ercan'ın Afşin ilçesinde yaşayan babası Doğan Ertekin, yaptığı açıklamada, torunu, damadı ve kızının da aralarında olduğu Türk rehinelerin kurtarılmasına fazla fazla sevindiklerini söyledi.

Torunu Ecrin Ela'nın 24 Eylül'de 1 yaşına gireceğini anlatım eden Ertekin, 'Kızım, damadım ve torunumun kurtulmasına fazla fazla sevindik. Torunumun ilk doğum gününe yurdumuzda girecek olması da bizi ayrı sevindiriyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz' dedi. 

Bu sabah Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan mutlu bir haber aldıklarını söz eden Ertekin, kendisinin şoför olduğunu ve şu anda Antalya'da bulunduğunu belirterek, 6 aydır görmediği torunu Ecrin Ela, kızı ve damadına bir an evvela kavuşmak istediğini söyledi.

Ertekin, torununu bir an evvela kucağına alıp öpmek istediğini dile getirerek 'Bu sabah bir dede ve bu ülkenin yurttaşı şekilde fazla fazla mutluyum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na ve Milli İstihbarat Teşkilatımıza fazla fazla teşekkür ediyorum. Bize bayram öncesi mesut bir haber verdiler. Ben daima ülkeme ve idarecilerimize güveniyordum, haklı çıktım. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin' diye konuştu. 

ETİKETLER: Irak , Şam , Musul , rehin , Emin , Sümeyye Ercan ,
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber