Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 22 Eylül 2018 - 10:28 Yorum: 0

11 bin nüfuslu ilçeye 200 milyon liralık yatırım

Sivas'ın 11 bin nüfuslu Kangal ilçesine, Kangal Belediyesi tarafından 160 milyonu alt yapı olmak üzere 200 milyon liralık yatırım yapılıyor.

11 bin nüfuslu ilçeye 200 milyon liralık yatırım

Sivas'ın 11 bin nüfuslu Kangal ilçesine, Kangal Belediyesi tarafından 160 milyonu alt yapı olmak üzere 200 milyon liralık yatırım yapılıyor.

Sivas'a 89 kilometre uzaklıkta bulunan Balıklı Kaplıcası ve Kangal köpeğiyle adından söz ettiren merkez nüfusu 11 bin olan Kangal ilçesinde yatırımlar devam ediyor. Şantiye sahasına dönen ilçede doğalgaz çalışmaları sürerken, 160 milyonu alt yapı olmak üzere yaklaşık 200 milyon liralık yatırım yapılıyor.

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Alt yapının olmadığı yerde biz kilitli parke taşı yapmıştık. Hem maliyeti düşük bu bitince 6 tane büyük caddemiz var. Buralarda bütüm asfalta devam edeceğiz. Bisiklet yollarıyla buraları pırıl pırıl hale getireceğiz. Alt yapı çalışmamız yaklaşık 160 milyon lira civarında hükümetimizin verdiği desteklerle biz bunları yapıyoruz. Belediyenin imkanı ve bütçesiyle yapılması mümkün olmayan işler bunlar. Alt yapıda bunları yapıyoruz. Sosyal yaşam alanları insanlarımızın hizmetine verdik. Tır parkı, otobüs terminali, eğitimle ilgili yaptığımız yatırımlarla her alanda bu güzel ilçenin insanlarına gece gündüz hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.

"Doğalgaz ilçe için bir nimet"

Doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Öztürk, "Bu çalışma belediyenin imkanlarıyla yapılsaydı 5 yılı bulacak bir çalışmaydı. Biz geçen yıl 3 aylık bir çalışmayla yüzde 30-35 civarında bu seneki çalışmamızla da bu rakam yüzde 70'lere geldi. Gerek çarşıda, gerekse mesai bitimi evimize gittiğimizde hanım kardeşlerimizin isteğini ve talebini görüyoruz. Doğalgazı bu sene kullanmak istiyorlar. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz bu sene bitirmek yani alt yapıyı bitirelim ki daha kazı ve çamur işi olmasın bunları konuşmayalım üst tarafta güzellikleri konuşalım. Doğalgaz su gibi medeniyettir. Hem hava kirliliği ile ilgili hem çevreyle hem de evin ekonomisiyle ilgili doğalgaz çok önemli. Bu nimetten bu marka ilçenin insanları yararlanıyor, yararlanmaya da devam edecek" diye konuştu.

İlçede devam eden çalışmaların 200 personel ve 20'ye yakın iş makinesiyle yapıldığını kaydeden Öztürk, ilçenin her tarafınında ekiplerin çalıştığını belirtti.

İlçe halkı da çalışmaları takdirle karşıladıklarını ve doğalgazın gelmesini sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

11 bin nüfuslu ilçeye 200 milyon liralık yatırım

11 bin nüfuslu ilçeye 200 milyon liralık yatırım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber