Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 09:08 Yorum: 0

11. Haliç Yelken Yarışları’nın Galipleri Belli Oldu

Beyoğlu'nda düzenlenen 11. Geleneksel Haliç Yelken Yarışları'nın galipleri belli oldu.

11. Haliç Yelken Yarışları’nın Galipleri Belli Oldu

Beyoğlu'nda düzenlenen 11. Geleneksel Haliç Yelken Yarışları'nın galipleri belli oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 52 genç sporcunun katıldığı yarışlarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Hasköy Sahilde ödül töreniyle takdim edildi.

Beyoğlu Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile bu yıl 11'incisi düzenlenen Geleneksel Haliç Yelken Yarışları'nın galipleri belli oldu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın Beyoğlu Belediyesi Yelken Kulübü önünden verdiği startla başlayan ve Türkiye Yelken Federasyonu'nun belirlediği parkurda gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren sporcular, Hasköy Sahilde düzenlenen ödül töreniyle kupa ve madalyalarını teslim aldı. Vatandaşlar da ödül törenine yoğun ilgi göstererek, sporcuların sevincine ortak oldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın, gençlere deniz kültürünü aşılayacak eğitimi vermek amacıyla düzenlediklerini belirttiği 11. Geleneksel Haliç Yelken Yarışları'nın galipleri belli oldu. Optimist ve Laser 4.7 olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda, Optimist Genel kategorisinde Marina Drogos Yelken Kulübünden Tahir Balçık birinci, Deniz Dönerbaş ikinci olurken, Ayvalık Yelken Kulübünden Efe Alumert de üçüncü oldu. Optimist Junior Genel kategorisinde ise Marina Drogos Yelken Kulübünden Tahir Balçık birinci olurken, Galatasaray Yelken Kulübünden Ceylan Dengiz ikinci, Levent Boran Akvandar da üçüncü oldu. Lazer 4.7 kategorisinde de, Ayvalık Yelken Kulübünden Esma Nur Bozlak birinci, Bursa Yelken Kulübünden Utku Fedakar ikinci, Beyoğlu Belediyesi Yelken Kulübünden Elif Nur Beyza Balkan ise üçüncü oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber