Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 14:33 Yorum: 0

11 mahalleye 35 bin metre yağmursuyu hattı döşendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

11 mahalleye 35 bin metre yağmursuyu hattı döşendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 11 mahalleye toplamda 35 bin metre hat döşendi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Yeşilyurt muhtelif mahalleler 1. etap yağmursuyu ve Büyükşehir Belediyesi muhtelif mahalleler 1. etap yağmursuyu drenaj hattı alt yapı çalışmaları kapsamında yağışlı havalarda risk oluşturan bölgelerde çalışmaların yapıldığını söyledi. 11 mahallede 35 bin metrelik hattın tamamlandığını kaydeden Özdemir, "Yaklaşık maliyeti 6 milyon TL olan Yeşilyurt muhtelif mahalleler 1. etap yağmursuyu kapsamında Çilesiz, Samanlı, Turgut Özal, Çavuşoğlu ve Karakavak mahallesinde 31 bin metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışması, 670 adet yağmur mazgalı yerleştirme çalışması ve 200 adet yağmursuyu muayene bacası çalışması gerçekleştirdik. Büyükşehir muhtelif mahalleler 1. etap yağmursuyu kapsamında ise Çöşnük, Eşref Bitlis, Yusuf Özal, Ataköy Mahallesi Akbay caddesi, Hasan Varol Mahallesi Yükselen Sokak ve Mimar Sinan Mahallesi Halep Caddesi'nde yaklaşık maliyeti 600 bin TL olan 4 bin metrelik hat, 46 adet yağmur mazgalı ve 46 adet yağmursuyu muayene bacası çalışması yaptık. Bu bölgelerimizdeki çalışmaları tamamladık. Aciliyet arz eden diğer mahallerimiz için ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Amacımız şehrimiz için sağlam bir alt yapı oluşturmak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber