Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mayıs 2017 - 15:44 Yorum: 0

11 yıl önce işlenen cinayet çözüldü

Van'da 2006 yılında işlenen cinayet, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu çözüldü.

11 yıl önce işlenen cinayet çözüldü

Van'da 2006 yılında işlenen cinayet, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu çözüldü. Ankara'da gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 10 Eylül 2006 tarihinde Akköprü Mahallesi'nde ikamet eden S.E. isimli şahsın evinde M.S. isimli şahsın çok sayıda kesici alet yarası ile hayatını kaybettiği hatırlatıldı. Açıklamada, "Olayla ilgili olarak müdürlüğümüz görevlilerince yapılan titiz çalışma ve olay tarihinde alınan beyanlar doğrultusunda maktul şahsı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şahsın E.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Elde edilen bilgiler doğrultusunda olayın şüphelisi olan E.Y. isimli şahsın olay tarihinden itibaren ilimizden ayrıldığı ve Ankara ilinde olduğu belirlenmiştir. Ankara Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmalar neticesinde E.Y. isimli şahıs, 26 Mayıs 2017 tarihinde Ankara'da ikamet ettiği adresinde yakalanmıştır. Gözaltına alınan E.Y. isimli şüpheli şahıs, hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.

11 yıl önce işlenen cinayet çözüldü

11 yıl önce işlenen cinayet çözüldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber