Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ocak 2017 - 13:33 Yorum: 0

112 Sağlık Çalışanları Başkan Baran’ı Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 112 Acil sağlık çalışanları makamında ağırladı.

112 Sağlık Çalışanları Başkan Baran’ı Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 112 Acil sağlık çalışanları makamında ağırladı.

Sağlık çalışanlarını makamında kabul eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İsmail Baran, kendilerine Belediye ile alakalı bazı taleplerin aktarıldığını belirterek, "Tabi bizim hedefimiz, gelen taleplerin tamamını da çözebilmektir. Çünkü Körfez Belediyesi olarak bizler "ilçe nüfusumuz olan 151 bin hemşerimize de hizmet ediyoruz ve onların her zaman hizmetkârıyız" diyoruz" İfadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, rutin belediye çalışmalarının yanı sıra vatandaşların hizmetine kazandırdığı ve kazandıracağı projelerle Körfez'i yükseltmeye devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Baran, "Hayatımızın temel taşı olan sağlık, insanlık için çok önemli bir etken. Özellikle Körfezimiz'e ve vatandaşlarımıza modern bir devlet hastanesi kazandırılması hususunda yoğun mesai harcıyoruz. İlçemize kazandıracağımız modern, donanımlı devlet hastanemizle milletimiz en iyi hizmeti almış olacak" dedi.

112 sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile gece gündüz demeden mesai yürüttüğüne dikkat çekerek, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Baran, insan hayatının tehlikede olduğu anda ilk müdahaleyi yapan acil servis merkezi çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiğine vurgu yaparak, "Yaptıkları işin zorluğu ve ciddiyeti onların sorumluluğunu artırmasına rağmen, onlar bu sorumluluğun bilincinde olarak tereddütsüz bir şekilde olaylara soğukkanlı olarak yaklaşabiliyorlar. Gerçekten fedakârlıkları çok büyük" diye konuştu.

112 acil sağlık çalışanları kendilerini makamında ağırlayan Başkan Baran'a teşekkür ettiler. Daha sonra gerçekleşen ziyaret çekilen toplu resimlerin ardından son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber