Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 11:33 Yorum: 0

11’inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te 11'inci kattan düşen 15 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

11’inci kattan düşen çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te 11'inci kattan düşen 15 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Akkent Mahallesi'nde bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki Şuheda K. akşam saatlerinde ellerine sürdüğü bir krem nedeniyle alerji oldu. Daha sonra anne İlknur Ş. kızına duş almasını söyledi. İddiaya göre, bir süre kızının odadan çıkmadığını fark eden anne odaya gitti. Balkon kapısının açık olduğunu gören anne sitenin bahçesinde yerde yatan bir kişi görünce aşağı inerek yanına koştu. Yerde kanlar içinde yatan kişinin Şuheda olduğunu gören anne İlknur Ş. büyük şok yaşadı.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan Şuheda K. hayatını kaybetti. Şuheda K.'nın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenazenin burada yapılacak otopsi sonrası defnedilmek üzere ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Öte yandan, Şuheda K.'nın hemşire olan annesi İlknur Ş.'nin tek çocuğu olduğu, anne ve babası ayrı olduğu için uzun yıllardır annesi ile yaşadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber