Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 16 Mayıs 2019 - 09:58 Yorum: 0

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi öğrencilerinin düzenlediği "12-18 Mayıs Hemşireler Haftası" kutlamaları...

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası

Muş'un Malazgirt ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi öğrencilerinin düzenlediği "12-18 Mayıs Hemşireler Haftası" kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi öğrencileri, Malazgirt Devlet Hastanesinde çalışan hemşirelerin gününü kutlayarak kendilerine çiçek hediye ettiler. Hastane personeli dışında hastalara da çiçek dağıtımı yapan hemşire adayı öğrenciler, hasta ve yakınlarından yoğun ilgi gördü.

Hemşire adayı öğrencilerin yaptıkları örnek davranıştan çok etkilendiklerini belirten hemşireler, "Hemşireler Haftasında bizi yalnız bırakmayan hemşire adayı öğrenci kardeşlerimize, okul idaresine, öğretmenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu anlamlı haftada bizlere hediye ettikleri karanfillerle haftamızı anlamlandıran kardeşlerimize eğitim hayatları boyunca başarılar dileriz. Böylesi güzel sürprizler bizi onure etmekte ve çalışma şevkimizi daha çok arttırmaktadır" dediler.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber