Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2020 - 13:23 Yorum: 0

12 ayrı hırsızlıktan aranan şahıs kovalamaca sonrası yakalandı

Eskişehir'de 12 ayrı hırsızlık suçundan aranan şahıs polis kovalamacası sonrası yakalandı.

12 ayrı hırsızlıktan aranan şahıs kovalamaca sonrası yakalandı

Eskişehir'de 12 ayrı hırsızlık suçundan aranan şahıs polis kovalamacası sonrası yakalandı.

Eskişehir'in Şarhöyük, Zafer, Tunalı, Hayriye, Fatih, Eskibağlar, Bahçelievler ve Ömerağa mahallelerinde 1 adet oto hırsızlığı, 10 adet otodan hırsızlık ve 1 işyerinden hırsızlık olmak üzere toplamda 12 hırsızlık olayını gerçekleştiren A.Z., (21) isimli şahıs Şarhöyük Mahallesinden çaldığı otomobil ile polis tarafından takibe alındı. Ardından polisleri fark eden şahıs kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri ile şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süreli bir kovalamaca sonrasında ise şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Çalıntı otomobil ise sahibine teslim edildi. Ayrıca şüpheliye sürücü belgesiz araç kullanmaktan 2 bin 473 lira trafik idari para cezası uygulandı.

Şüphelinin suç ortağı A.U., (27) isimli şahıs ise motosiklet hırsızlığı suçundan tutuklandı. A.Z., isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber