Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 13:23 Yorum: 0

12 iş adamı tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında uğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında...

12 iş adamı tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında uğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adileye sevk edilen işadamlarından 13'ü tutuklandı.

Soruşturma kapsamında Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve aralarında müteahhit, esnaf ve avukatın bulunduğu işadamları önceki gün savcılığa sevk edilmişti. Savcılık gözaltına alınan iş adamlarından 3 kişiyi serbest bırakırken, 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkeme iş adamları A.A, İ.D, M.A, Ö.D, S.U, T.P, V.Y, H.T, H.H.K. ve S.G, S.Ç, ve O.Ö'yi "suç işlemek için örgüt kurma ve üye olma', "örgüte finansal destek sağlamak" ve "milli, dini ve insani duyguları istismar etmek suretiyle himmet adı altında yardım toplama" suçundan tutukladı. Tutuklanan iş adamları cezaevine gönderildi.

12 iş adamı tutuklandı

12 iş adamı tutuklandı

12 iş adamı tutuklandı

12 iş adamı tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber