Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2019 - 10:13 Yorum: 0

12 yaşındaki ressam eserleriyle büyüledi

Kültür ve sanat alanında binlerce sanatseveri ağırlayan Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, bu kez "İpeksi Çizgiler" adlı kişisel resim sergisine...

12 yaşındaki ressam eserleriyle büyüledi

Kültür ve sanat alanında binlerce sanatseveri ağırlayan Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, bu kez "İpeksi Çizgiler" adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yaptı.

12 yaşındaki İpek Aşkın'ın etkileyici eserlerinden oluşan resim sergisi sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Küçük yaşta ressam olarak yaşıtlarına örnek olan İpek Aşkın, hayal gücünü tuvallere yansıtarak özgün çalışmalarını Büyükçekmeceliler için sergiledi. Sergisinin açılış töreninde konuşan İpek Aşkın, çizim yeteneğini geliştirmesinde büyük katkıları olan Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri Ayşen Arın ve Yağmur Ünlü Cömert'e teşekkürlerini iletti.

12 yaşındaki ressam eserleriyle büyüledi

12 yaşındaki ressam eserleriyle büyüledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber