Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 28 Nisan 2015 - 15:10 Yorum: 0

12 Yazar "Yeşilyurt Kitapyurdu" Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluştu

Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kaymakamlığının ortak yürüttüğü "Yeşilyurt Kitapyurdu" projesi kapsamında yazar öğrenci buluşmalarının sonuncusu Araştırmacı Yazar Mine Sota’nın katılımıyla gerçekleşti.

12 Yazar 'Yeşilyurt Kitapyurdu' Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluştu

Yeşilyurt Belediyesinin eğitime verdiği önem çerçevesinde yazar ve öğrenci buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sadiye Ünsalan Ortaöğretim, İMKB Kız Lisesi, Gökhan Ertan Meslek Lisesi ve Mehmet Topsakal Orta Okulunda gerçekleşen yazar öğrenci buluşmalarına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Okul Müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Mehmet Topsakal Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, " Yeşilyurt KitapYURDU projemizin yazar öğrenci buluşmasının bu sene itibariyle sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak eğitime öncelik veriyoruz. İnşallah önümüzdeki seneler yine bu tür projelerin devamı gelecek "dedi.

Araştırmacı Yazar Mine Sota ise gösterilen ilgi ve alakadan gayet memnun kaldığını belirterek, "Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kaymakamlığının eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Görüyorum ki tüm öğrencilerimiz coşkuyla bizi dinliyor ve bize gülümsüyor.  Çocuklarımızın yüz ifadeleri pırıl pırıl İnşallah gelecekleri de böyle pırıl pırıl olur" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat YEKSAM tarafından hazırlanan Elif ve Vav tablosunu Mine Sota'ya hediye etmesinin ardından program son buldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber