Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 23 Temmuz 2014 - 13:54 Yorum: 0

12 yılda Malatya’nın hangi sorunu çözülmüş?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın tüm sorunlarının muhalefet partisinin sayesinde gündeme geldiğini savundu.

12 yılda Malatya’nın hangi sorunu çözülmüş?

MALATYA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'nın tüm sorunlarının muhalefet partisinin sayesinde gündeme geldiğini savundu.

CHP Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberindeki heyetle Doğanşehir ilçesi Polat Mahallesi'ni ziyaret eden Ağbaba, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ağbaba, Malatya'nın tüm sorunlarının muhalefet partisinin sayesinde gündeme geldiğini savunarak, "Biz konuşmazsak sorunları dile getiren başka kimse yok. Malatya, Türkiye'de en çok tarım ürününün üretildiği kentlerden biri. Bu kentin tarımla ilgili probleminin olmaması lazım. Su olmadan ağaç yetişir mi? Su olmadan tarım olur mu? 12 yıldır en çok oy verdiğiniz parti, AKP. AKP, tarım kentinin su sorununu bile çözememiş" ifadesini kullandı.

Malatya gibi tarım kentinin su sorununun bile çözülememesinin içler acısı bir durum olduğunu savunan Ağbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştüğünü ve Eroğlu'nun konuyla ilgileneceğini söylediğini kaydetti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber