Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

120 yeni patron

Şahinbey Belediyesi ve İŞKUR'un düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kurslarında eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 120 kursiyer sertifikalarını...

120 yeni patron

Şahinbey Belediyesi ve İŞKUR'un düzenlediği proje kapsamında, Meslek Edindirme Kurslarında eğitimlerini tamamlayıp mezun olan 120 kursiyer sertifikalarını aldı.

Eğitime büyük önem veren ve 83 sosyal tesisinde, 7'den 70'e herkese eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesi, İŞKUR ile birlikte düzenlediği, Meslek Edindirme Kurslarında el sanatları, moda tasarım kadın üst giysileri, İngilizce ve bilgisayar kullanımı programlarından mezun olan 120 kursiyere sertifikaları verildi.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin, İletişim Uzmanı Tarkan Zengin, Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

'Beşikten mezara kadar hizmet'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini belirterek, "Neredeyse haftada bir sertifika töreni düzenliyoruz. 83 sosyal tesisimizde eğitim gören birçok kursiyerimiz var. Beşikten mezara kadar hizmet veriyoruz. Hoş geldin Bebek Projemizle annelerimizi evlerinde ziyaret ederek eğitim veriyoruz. Bunun dışında beş kurumun desteği ile birlikte düzenlediğimiz Evlilik Okulu projemiz var. Bu projede yeni evlenecek çiftlerimize eğitim veriyoruz. Sosyal tesislerimizde 41 branştan fazla dalda eğitim veriyoruz. Sadece Üniversite ve Fen Liselerine hazırlanan 22 bin öğrencimiz var. 641 öğretmenimizle öğrencilerimizin derslerine yardımcı olmanın yanı sıra vatana, millete hayırlı evlat olmaları için değerler eğitimi de veriyoruz. İki yıldan buyana öğrencilerimizi Çanakkale'ye götürüyoruz. Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde başlattığımız projemiz ile Türkiye'de ilk defa uçakla gençlerimizi günü birlik Çanakkale'ye götürerek orada şehitlerimizi ziyaret etme imkanı sağlıyoruz. Bu yıl sonuna kadar 42 bin öğrencimiz Çanakkale'ye gitmiş olacak. 2017 ve 2018 yıllarında da 40 bin öğrenciyi daha Çanakkale'ye götüreceğiz ve toplamda 82 bin kişiyi Çanakkale'ye götürmüş olacağız. Bu gün Meslek edindirme Kurslarımızdan mezun olan kursiyerlerimiz için bir araya geldik. Bugün 120 kursiyerimize sertifikalarını vereceğiz. Bu kurslarımız devam edecek, amacımız vatandaşlarımızı meslek sahibi yapmak. Bu organizasyonda emeği geçen İŞKUR İl Müdürümüz Sıraç Ekin'e ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

120 yeni patron

120 yeni patron

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber