Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 13 Ağustos 2020 - 12:38 Yorum: 0

13 faili meçhul hırsızlık olayı 2 aylık çalışmanın ardından aydınlatıldı

Afyonkarahisar ve Konya'da meydana gelen 13 faili meçhul hırsızlık olayı jandarma ekiplerinin yaptıkları 2 aylık çalışmanın ardından aydınlatılırken,...

13 faili meçhul hırsızlık olayı 2 aylık çalışmanın ardından aydınlatıldı

Afyonkarahisar ve Konya'da meydana gelen 13 faili meçhul hırsızlık olayı jandarma ekiplerinin yaptıkları 2 aylık çalışmanın ardından aydınlatılırken, olayın failleri olduğu öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığın bağlı ekipler geçtiğimiz haziran ve temmuz aylarında Afyonkarahisar, Kütahya ve Konya'da 12 ev ve 1 otodan meydana gelen evden hırsızlık olayları üzerine harekete geçti. Olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye alan ekipler 2 ay süren bir takibin ardından operasyon başlattı.

Hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 7 şahsın Sinanpaşa ilçesi Küçükhüyük beldesi, Kurtuluş mevkiinde ki arazide kurulu çadırlara baskın düzenledi. Baskında hırsızlık olaylarının faili olduğu iddia edilen 7 kişi gözaltın alınırken, aramalarda ise 7 bin 50 TL, 400 euro, 10 adet çeyrek altın, 1 adet yarım altın, 1 adet altın kol saati ve 1 adet altın yüzük ele geçirildi.

Operasyonun ardından 3 kentte meydan gelen 13 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber