Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 16 Şubat 2018 - 16:04 Yorum: 0

13. PBYSK’nın konuğu Ali Erman Aytac oldu

Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun on üç yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler...

13. PBYSK’nın konuğu Ali Erman Aytac oldu

Uludağ Üniversitesi İşletme Topluluğu'nun on üç yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi (PBYSK) etkinliği bu yıl da önemli konu ve konuşmacılar ile Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Sektörlerin önde gelen şirketleri ve üst düzey yöneticileri ile öğrencileri buluşturan etkinliğe konuk olan enerji sektörünün öncü kuruluşundan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, iş yaşamında yakaladığı başarının sırlarını öğrenciler ile paylaşırken onlara iş hayatı ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Gençlere günümüzün ve geleceğin önemli sektörleri arasında yer alan enerji sektöründe kariyer yapmalarını tavsiye eden Aytac, kişisel tecrübelerini aktarırken, enerji sektörü hakkında da bilgiler verdi. Gençlerin sorularını cevaplayan Aytac, gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek Uludağ Üniversitesi'nin Bursa için önemli bir değer olduğunu ve özel sektör olarak üniversiteye ve üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Etkinliğin bir diğer sürprizi de Çılgın Enerji makinasının öğrencilerin kullanımına sunulması oldu. Limak Uludağ Elektrik tarafından özel hazırlatılan cihaza gençlerin ilgisi yoğun oldu. Kullanıcıya statik elektrik yükleyerek kişinin saçlarının havaya kalkmasını sağlayan alet renkli görüntülere sebep oldu.

13. PBYSK’nın konuğu Ali Erman Aytac oldu

13. PBYSK’nın konuğu Ali Erman Aytac oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber