Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Mayıs 2016 - 13:44 Yorum: 0

13 Şehrin Tenisçileri Malatya’da Buluştu

Türkiye Tenis Federasyonu ile Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü (MATEDAK) işbirliğinde düzenlenen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası'na Malatya'nın...

13 Şehrin Tenisçileri Malatya’da Buluştu

Türkiye Tenis Federasyonu ile Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü (MATEDAK) işbirliğinde düzenlenen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası'na Malatya'nın yanı sıra Adana, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Bingöl, Diyarbakır, Trabzon, Şanlıurfa, Ordu, İstanbul, Mersin ve Van illerinden toplam 88 sporcu katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Yaşam ve Spor Merkezi'ndeki tenis kortları, Malatya'da bir ilkin daha yaşanmasını sağladı. Kortlar sayesinde Malatya'da ilk ulusal tenis turnuvası düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda ve Türkiye Tenis Federasyonu ile Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü (MATEDAK) işbirliğinde düzenlenen turnuvada 12 yaş altı tenisçiler bayanlar ve erkekler kategorilerinde yarışacak. Dün başlayan turnuvada 4 gün boyunca 164 karşılaşma gerçekleştirilecek. Yapılacak karşılaşmalar sonunda her iki kategorinin birinci ve ikincileri belirlenerek madalyaları verilecek.

MATEDAK Başkanı Dr. Ali Acar, Yaşam ve Spor Merkezi ile tenis kortlarını hizmete sunmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Tenis adına çok özel tesisler hizmete sunuldu. Gelen sporcular hep takdirlerini ifade ediyorlar. Ayrıca ilk ulusal turnuvamızın ana sponsoru da Büyükşehir Belediyemiz. Tüm hizmetlerinden dolayı sporcularımız adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

13 Şehrin Tenisçileri Malatya’da Buluştu

13 Şehrin Tenisçileri Malatya’da Buluştu

13 Şehrin Tenisçileri Malatya’da Buluştu

13 Şehrin Tenisçileri Malatya’da Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber