Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2018 - 13:03 Yorum: 0

13 yaşında hem Türkiye’nin gururu oldu

İstanbul Fenerbahçe Yüzme Kulübü Yüzme Havuzu'nda 12-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde Türkiye...

13 yaşında hem Türkiye’nin gururu oldu

İstanbul Fenerbahçe Yüzme Kulübü Yüzme Havuzu'nda 12-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde Türkiye Rekoru kıran 13 yaşındaki Meriç Demirtepe'nin hedefe Olimpiyatlar. Genç milli yüzücü antrenmanlarına Antalya'nın Kumluca ilçesinde Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü yüzme havuzunda devam ediyor.

İstanbul'da 12-15 Temmuz tarihlerinde Fenerbahçe Yüzme Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri'nde Türkiye rekoru kıran Çevre Koleji Spor Kulübü Sporcusu Meriç Demirtepe (13) antrenmanlarına Kumluca'da devam ediyor. Demirtepe, halen 300 öğrencinin yüzme kursu aldığı havuzda diğer genç sporculara da örnek oluyor.

Türkiye Şampiyonası'nda ve Milli Takım Seçmeleri'nde 50 metre serbest stilde Türkiye Rekoru kırdığını ve Milli Takım barajlarını geçtiğini söyleyen Demirtepe, "Hedefim Olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Meriç'in annesi Gözde Demirtepe ise; kızının 13 yaşta 50 metre serbeste Türkiye rekoru kırarak gurur kaynakları olduğunu söyledi. Antrenman eksikliklerinin tamamlanması için kumluca ilçesine geldiklerini söyleyen anne Demirtepe kendilerine destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri Kumluca Gençlik Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca yüzme havuzunun 2 ay önce açıldığını belirterek "Türkiye rekortmeni olan Meriç kızımıza antrenman eksikliğini gidermesi için havuzumuzu açtık. Havuzumuzda yaz yüzme kurslarına katılan 300 öğrencimiz var. Meriç kızımız bu kursiyerlerimize de örnek oluyor. Kumluca havuzumuzdan yetişen çocuklarımızdan da şampiyonların çıkacağına inanıyorum" dedi.

Türkiye Rekortmeni Meriç Demirtepe'nin antrenmanlarını annesi Gözde, babası Ali Rıza ve dedesi Yüksel Demirtepe de takip etti.

13 yaşında hem Türkiye’nin gururu oldu

13 yaşında hem Türkiye’nin gururu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber