Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.Bir otelin...

14 Mart Tıp Bayramı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Bir otelin konferans salonunda düzenlenen törene, Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, İl Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit ve sağlık personeli katıldı.

Cerit, burada yaptığı konuşmada, sağlık alanında çalışmanın diğer mesleklere göre daha fazla zorluğu olduğunu söyledi.

Sağlık personeli olmanın bilgi, beceri ve sabır gerektiğini ifade eden Cerit, büyük özveri ve fedakarlıkla yerine getiren sağlık personeline görevinde başarılar diledi.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınadıklarını belirten Cerit, "Bu yıl şiddeti özellikle sağlıkta şiddeti kınadığımız bir yıl. Şiddete toleransımızın olmadığını, tahammülümüzün olmadığını bir kez daha dile getirmek istiyorum. Bu önemli mesleği büyük özveri ve fedakarlıkla yerine getiren hekimlerimize ve sağlık personelimize teşekkür ediyorum. 14 Mart Tıp Bayramı'nın kutlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra yılın doktoru seçilen Bülent Önder’e ve sağlık alanında 25 yılını tamamlayan doktorlara hediyeleri verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber