Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Bilecik Sağlık Müdürlüğü ve Halk sağlığı ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından etkinlik düzenlendi

14 Mart Tıp Bayramı

BİLECİK (AA) - Bilecik Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından "14 Mart Tıp Bayramı" nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, özel bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte, itibarlı ve önemli görülen hususlar dahi sıhhatin bir nefesine karşılık gelmediğini belirterek, sağlık çalışanlarının 7'den 70'e herkesin ihtiyaç duyduğu 7 gün 24 saat önemli bir hizmeti ifa ettiğini söyledi.

Düzenlenen bu tür etkinliklerde dahi çalışanların bir kısmını nöbette bırakmak zorunda olduklarını ifade eden Vali Nayir, "Mecburen acil vaka ve müdahaleler için görevde bırakmak durumundayız. Önemli bir hizmetin ifasında görev alıyorsunuz. Milletimizin size karşı duyduğu kadirşinaslığı da bilmeniz lazım. Mutlaka kapınıza gelenler sabırsız olacaklar, önceliğin kendilerine verilmesini isteyecekler, zaman zaman bu konuda tartışma olacak ama büyük milletimiz sizlerin yürütmüş olduğu faaliyetleri, kıymetleri bilip, teşekkürlerini ediyorlardır. Tatmin ve memnuniyet duygusu en yüksek, gıpta edilmesi gereken bir mesleğin içerisindesiniz" dedi.

İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz'ın konuşmasının ardından etkinlik, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanları arasında düzenlenen "Mesleki anı ve şiir" yarışması ile "masa tenisi ve futbol turnuvası"nda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, daire müdürleri ve sağlık çalışanları ile aileleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber