Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

AKHB Genel Sekreteri Yılmaz:

14 Mart Tıp Bayramı

ANTALYA (AA) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (AKHB) Genel Sekreteri Necat Yılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, Türkiye'nin tıbbın bütün dallarında gelişmiş dünya ülkeleriyle yarışır hale geldiğini, etkili, verimli, nitelikli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunduğunu bildirdi. Tıp biliminin insanların daha sağlıklı ve mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçladığını belirten Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Tıp bilimi geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur. Bu doğrultuda tıp bilimi insan sağlığının korunmasını, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesini en temel hedef olarak belirlemiştir. Bu nedenle de sağlık, önemini hiçbir zaman kaybetmemiş ve büyük özveri gerektiren, kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak kabul görmüştür. Emeği hiçbir maddi değerle karşılanması mümkün olmayan kıymetli mesai arkadaşlarım, hekiminden hemşiresine, tıbbi sekreterinden hizmetlisine kadar tüm sağlık çalışanlarımıza bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, bugün aramızda olmayan değerli sağlık çalışanlarımızı da saygıyla ve minnetle anıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber