Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

GRÜ Rektörü Prof. Dr. Attar, mesaj yayımladı

14 Mart Tıp Bayramı

GİRESUN (AA) - Giresun Üniversitesi (GRÜ) Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Attar mesajında, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birinin de sağlık hizmetlerinde gelinen nokta olduğunu belirtti.

Doktorların sağlıklı yaşamda önemli görev üstlendiğini vurgulayan Attar, şöyle devam etti:

"Hiçbirimizin vazgeçemeyeceği sağlıklı bir hayatta en etkin rolü oynayan doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanları görevlerini yaparken karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yürütmekte. Bu nedenle hekimlik mesleği her dönemde kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine inancımız sonsuzdur."

Giresun Üniversitesinin bölgenin en önemli üniversiteleri arasında yer aldığını ve her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirten Attar, üniversitenin sağlık alanındaki atılımları ve başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirdiğini ifade etti.

Prof. Dr. Attar, şunları kaydetti:

"Geleceğin hekim ve sağlık çalışanlarını yetiştiren fakülte ve yüksekokullarımız kendi alanlarında ülkemizin en başarılı kurumları arasında yer almaya adaydır. Bölgede ilk olma özelliğine sahip başarılı operasyonlara imza atan üniversitemiz Ömer Hekim Tıp Fakültesi Hastanesinin yakın gelecekte bölgemizin büyük üniversite hastanelerinden biri olacağına yürekten inanıyorum. Giresun Üniversitesinin değerli hekimleri ve sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber