Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 yıl ve üzerinde çalışan personele teşekkür belgesi verildi

14 Mart Tıp Bayramı

SAMSUN (AA) - Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 yıl ve üzerinde çalışan personele teşekkür belgesi verildi.

14 Mart Tıp Bayramı'nı, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi çalışanları erken kutladı. Hastanede yapılan kutlama programı kapsamında 30 yıl ve üzerinde çalışan personel ile hastanenin eski başhekimliği görevini yapanlara teşekkür belgesi verildi. 

Etkinlikte konuşan Başhekim Alaaddin Domaç, hastanenin gelişen çağın gereklerine ayak uydurduğunu belirterek, "Hastanemiz gelişmeye başlamasıyla çevre illere de hizmet vermektedir. Doktoru, hemşiresi, ebesi, memuru, diğer personeli ile kahramanlarla dolu bir hastanede çalışıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Bundan önce nasıl hastanenin daha ileriye gidebilmesi için çalışılmışsa biz de bundan sonra daha ileri götürebilmek için çalışacağız" dedi.

Domaç, konuşmanın ardından hastane çalışanlarıyla ilgili yazdığı şiiri okudu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber