Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Samsun Valisi Şahin, mesaj yayımladı

14 Mart Tıp Bayramı

SAMSUN (AA) - Samsun Valisi İbrahim Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Şahin, mesajında, bilim ve teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği dünyada, sağlık ve tıp alanında da her gün yeni gelişmeler kaydedildiğini belirtti.

Tıp alanında bu gelişmeler yaşanırken, vatandaşlara kolay, erişilebilir ve etkin sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görevin başta doktorlar olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarına düştüğünü anlatan şahin, şunları kaydetti:

"Çağdaş dünyada bireyin ve toplumun sağlık ihtiyaçlarını karşılamak devlet kurumlarının en öncelikli görevleri arasında yer almaktadır. İnsan ve toplum sağlığını korumak, gece gündüz demeden şartlar nasıl olursa olsun, insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak için büyük bir fedakarlık gösteren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözüyle,  Atatürk'ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkın kullanılmasında gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretler her türlü övgünün üzerindedir. İnsan sağlığı için harcanan mesainin en mukaddes zaman dilimlerinden olduğu inancıyla, daha sağlıklı toplum için emeği geçen değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber