Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Edirne Valisi Şahin:

14 Mart Tıp Bayramı

EDİRNE (AA) - Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Türkiye genelinde yürütülen "Sağlıkta Dönüşüm Projesi" ile çok önemli mesafeler alındığını bildirdi.

Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, insan sağlığına hizmet eden hekimlerin yeryüzündeki en ulvi ve mukaddes mesleklerden birini icra ettiğini belirtti.

Hekimlerin kapısının, zaman mefhumu gözetmeksizin çalındığını hatırlatan Şahin, şunları kaydetti:

"Ülkemiz genelinde yürütülen, 'Sağlıkta Dönüşüm Projesi' ile çok önemli mesafeler alındığını hepimiz görmekteyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' sözlerini kendilerine şiar edinen hekimlerimizin bilgi, birikim ve özverili çalışmalarını dün olduğu gibi bugün ve yarında sürdüreceklerine inancım tamdır. Edirnemizde gerçekleştirdiğimiz  insan odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde, sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi sağlanmıştır."

Şahin, halk sağlığını yakından ilgilendiren, aşırı  tuz ve şeker kullanımının önüne geçmek için yaptıkları çalışmaların doktorlarca da desteklendiğini ve tüm kesimlerden olumlu görüşler alındığını vurguladı.

Şahin, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimler ve tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı, çalışmalarında başarı diledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber