Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Tarsus'ta etkinlik düzenlendi

14 Mart Tıp Bayramı

MERSİN (AA) - Tarsus'ta  "14 Mart Tıp Bayramı" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cumhuriyet Alanı'nda yapılan etkinlikte, Atatürk Anıtı'na çelenk sunan sağlık çalışanları, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Tarsus Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, yaptığı açıklamada, doktorların dünyanın en zor ancak en kutsal, onurlu ve maneviyatı yüksek bir mesleği icra ettiklerini söyledi.

Doktorluğun hoşgörü ve sabır istediğini ve mesai kavramlarının bulunmadığını belirten Kaleli, şöyle devam etti:

"Hastayı seçme ve reddetme gibi bir hakkımız yoktur. Her türlü zor şartlarda çalışsak dahi hastalarımızın iyileştiğini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Tarsus halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. İlçemizde 4 kamu, 6 özel sağlık kuruluşu, 7 acil sağlık hizmetleri istasyonu, 5 ağız ve diş sağlığı polikliniği, 30 diş muayenehanesi ve 4 özel işitme cihaz satış ve uygulama merkeziyle sağlık hizmeti veriyoruz. Ayrıca 24 Aile Sağlık Merkezi’nde 97 Aile Hekimi sağlık hizmeti vermektedir."

Daha sonra Tarsus Belediyesi tarafından katılımcılara elma dağıtıldı.

Etkinliğe, Kaymakam Hasan Göç, Belediye Başkanı Şevket Can, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Kamu Hastaneleri Birliği Tarsus yöneticileri, çok sayıda doktor ve sağlık çalışanı katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber