Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

AK Parti Muş Milletvekili Işık, mesaj yayımladı

14 Mart Tıp Bayramı

MUŞ (AA) - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Işık, mesajında, gelişmiş ülkelerde sağlık hizmetlerinin devletin en öncelikli sorunları arasında yer aldığını belirtti.

Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmaların ülkelerin gelişmişliği bakımından önemli bir göstergesi olduğunu hatırlatan Işık, "Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması AK Parti iktidarı tarafından sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. 'Önce İnsan' diyen AK Parti hükümetleri dönemimizde, sağlık politikalarına ve sağlığa yapılan yatırımın insana ve dolayısıyla bunun da geleceğe yapılan en büyük yatırım olacağı düşünülmektedir" ifadesini kullandı. 

Sağlıkta dönüşüm programıyla sağlık alanında ciddi mesafeler kat edildiğini aktaran Işık, AK Parti iktidarının yıllarca ihmal edilen sorunların üzerine kararlılıkla giderek, önemli düzenlemeleri hayata geçirmeyi başardığını kaydetti.

Sağlık alanında hizmet veren tüm kurum ve kuruluşların tek çatı altında toplanmasının, bugüne kadar hiç kimsenin başaramadığı önemli bir reform olduğnu belirten Işık, mesajında şunlara yer verdi;

"Bu sayede vatandaşlarımız istedikleri hastanelerden istedikleri şekilde yararlanma imkanına sahip olmuşlardır. Ayrıca hastanelerimizin ve sağlık kuruluşlarımızın fiziki şartlarının artırılması için de büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir. Gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en zor koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan başta doktorlarımız, hemşirelerimiz ve ebelerimiz olmak üzere kurumun her kademesindeki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber