Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

ZONGULDAK (AA) - Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, 14 Mart Tıp Bayramı'na hayal kırıklığıyla girdiklerini bildirdi.Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi önünde toplanan grup...

14 Mart Tıp Bayramı

ZONGULDAK (AA) - Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, 14 Mart Tıp Bayramı'na hayal kırıklığıyla girdiklerini bildirdi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi önünde toplanan grup adına açıklama yapan Kara, sağlık çalışanlarının umutla beklediği yıpranma payı, ek ödemelerin emekliliğe yansıması gibi hususlarda yapılan açıklamalar ile değinilmeyen lisans tamamlama ve kreş hakkı gibi konular nedeniyle 14 Mart Tıp Bayramı'nda hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti.

Nöbet ücretlerine yapılan yüzde 50 oranında artışı, memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Kara, şunları söyledi:

"Biz sağlık çalışanları için müjde bütün meslek gruplarını kapsayan yıpranma payı hakkıdır. Hekim ve hekim dışı ayrımı gözetmeden bütün çalışanların ek ödemelerinin emekliliğe yansıtılmasıdır. 110 bin sağlıkçıyı ilgilendiren lisans tamamlama hakkının bu yılda başlatılacağının açıklanmasıdır. Biz Sağlık- Sen olarak bugün işimize sahip çıktığımız ve işimizi bırakmadığımız gibi, hedefe ulaşana dek bu işin peşini bırakmayacağız."

Grup, daha sonra dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber