Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Sağlık-Sen Elazığ Şubesi üyeleri, basın açıklaması yaptı

14 Mart Tıp Bayramı

ELAZIĞ (AA) - Sağlık-Sen Elazığ Şubesi üyeleri, basın açıklaması yaptı. 

Harput Devlet Hastanesi poliklinik binası önünde toplanan grup adına konuşan Sağlık-Sen Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, sağlık çalışanlarının insan sağlığının emanetçisi ve sağlık sisteminin sigortası olduğunu ifade ederek, insan hayatına zarar verecek hiçbir eylemde bulunmamak için bugün de işlerinin başında ve milletin hizmetinde olduklarını belirtti.

Bazı taleplerinin yerine getirilmemesi dolayısıylı basın açıklaması yaptıklarını ifade eden Karataş, "Sağlık-Sen olarak, taleplerimizin olduğu kadar verilen sözlerin hayata geçmesi konusununa takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sağlık-Sen olarak üyelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza verdiğimiz sözün arkasındayız. 2015 yılı bütün sağlık çalışanları için yıpranma payı yılı, ek ödemelerin emekliliğe yansıtıldığı yıl olacaktır. 2015 yılı, lisans tamamlama eğitim ve öğretimlerinin başladığı yıl olacaktır" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber