Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

BİLECİK (AA) - Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Bilecik İl Sağlık Müdür Vekili Neslihan Urhal ve doktorlar etkinlik kapsamında Atatürk...

14 Mart Tıp Bayramı

BİLECİK (AA) - Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. 

Bilecik İl Sağlık Müdür Vekili Neslihan Urhal ve doktorlar etkinlik kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Daha sonra Urhal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Engin Başmacı ve Halk Sağlığı Müdür Vekili Fatma Selvi Karaman, Vali Ahmet Hamdi Nayir'ı ziyaret etti.

Vali Nayir, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İhtiyaç duyduğumuz hizmetlerin başında sağlık gelmektedir. Sağlık çalışanlarımız hizmetlerini sabırla, özveriyle yerine getirmektedir. 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları sağlık çalışanları açısından birlik, beraberliğe sebep olduğu gibi kamuoyunda da sağlık hizmetlerine ve çalışanlarına ait bilincin gelişmesine yol açmaktadır. Bu vesile ile bütün sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber