Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bakır, mesajında, Türkiye'de sağlığın korunması ve şartların daha çok geliştirilmesinin...

14 Mart Tıp Bayramı

SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Bakır, mesajında, Türkiye'de sağlığın korunması ve şartların daha çok geliştirilmesinin öncelikli konuların başında geldiğini belirtti.

"Güçlü ve sağlıklı toplum için kaliteli sağlık hizmeti son derece önemlidir" diyen Bakır, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden yeteri kadar yararlanabilmeleri amacıyla hükümetimiz tarafından her türlü çalışmalar yapılmaya devam etmektedir. Bu anlamda sağlık kuruluşlarımızın modernize edilmesine önem verilmiştir. Her vatandaşımızın doğal hakkı olan sağlık hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanabilmesi için bütün sağlık personelimiz özveriyle çalışmaktadır. Bütün hekimlerimiz dayanışma içinde görevlerini yaparken dünyadaki gelişmeleri de yakından takip etmektedirler. Kendim de 40 yılı aşkın hekim olarak görev yaptım. Bu kutsal görevin nasıl bir aşk ve özveriyle yapıldığın, zorluklarını çok iyi bilmekteyim. Sağlık hizmeti yürütenlerin ve özellikle de hekimlerin görevlerini erteleme şansları yoktur. Hekimlerimiz, yoğun mesai çalışmalarında arzu edilmeyen durumlarla da zaman zaman karşılaşmaktadırlar. Hekimlerimize ve vatandaşlarımıza çok daha iyi şartlarda sağlık hizmetlerinin sunulması amacıyla da hükümetimiz her zaman çalışma içindedir."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber