Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

AK Parti Muş Milletvekili Çakar, kutlama mesajı yayımladı

14 Mart Tıp Bayramı

MUŞ (AA) - AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çakar, mesajında, sağlık hizmetlerinin insanoğlunun en önemli taleplerinin başında geldiğini belirtti.

Sağlık taleplerinin karşılanma kalitesinin aynı zamanda toplumların refah seviyesinin de göstergesi olduğunu vurgulayan Çakar, şunları kaydetti:

"Bu denli önemi olan sağlık hizmetlerinin karşılanması, aynı oranda ciddi ve zorlu bir mesai sonucu mümkün olabilmektedir. Bu önemli süreçte yer alan sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri fedakarane gayret her türlü takdirin üzerindedir. Sağlık camiamız memleketimizin her noktasında mesai mefhumu demeden günün her saatinde ve her türlü tabiat şartlarında hizmet vermektedir. Görevleri esnasında karşılaştıkları zorluklar sık sık gündemimize yansımaktadır." 

AK Parti hükümeti döneminde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için önemli çalışmalar yapıldığını belirten Çakar, sağlık hizmetlerinin bütçeden aldığı payın önemli oranda artırıldığını kaydetti.

Çakar, "Çalışanların özlük hakları yanında çalışma ortamları olan yeni sağlık kurumlarının inşasında tarihi projeler hayata geçirilmiştir. Bu projelerle modern tıbbın en gelişmiş imkanları halkımızın hizmetine sunulmaktadır. İlimiz de bu projelerden nasibini almış ve almaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber