Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Ulupınar, mesajında,  zor bir görevi büyük bir aşk ve şevkle yerine...

14 Mart Tıp Bayramı

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ulupınar, mesajında,  zor bir görevi büyük bir aşk ve şevkle yerine getiren sağlık çalışanlarının, sağlık siteminin bu günlere gelmesinde en büyük katkıya sahip olduğunu belirtti.

Sağlık hizmetlerinin, gelişmişliğin en önemli özelliklerinden biri olduğunu vurgulayan Ulupınar, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemiz, sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir. Son yıllarda sağlık hizmetlerinden memnuniyeti yüzde 39'lardan yüzde 73'lere çıkaran, Cumhuriyet tarihimiz boyunca yaşanmamış, ertelenmiş, bazen düşünülmüş ama cesaret edilememiş köklü değişimleri bünyesinde barındıran Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın da en önemli unsuru başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarımız ve onların kutsal emekleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en zor ama en onurlu mesleklerinden birini yapan bütün hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, sağlıkta bugünlere gelmemizdeki katkıları için ülkem ve hemşehrilerim adına bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber