Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

SİNOP (AA) - Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer Sivrikaya, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hekimlere ve çalışanlara karanfil dağıttı, personelle birlikte pasta kesti.Başhekim...

14 Mart Tıp Bayramı

SİNOP (AA) - Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer Sivrikaya, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hekimlere ve çalışanlara karanfil dağıttı, personelle birlikte pasta kesti.

Başhekim Sivrikaya yaptığı açıklamada, çalışanların t14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Sivrikaya, "Tıp Bayramı'nda hekimlerimizin hatırlanması çok güzel bir şey ancak 14 Mart'ta kutlanacak olan Tıp Bayramı cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle nöbet tutan arkadaşlarımızla bizler bir arada olamayacaktık. Biz de bugün günümüzü kutlamak için bir arada olalım dedim ve onlara sürpriz yaparak çalıştıkları polikliniklerde günün anlam ve önemi nedeniyle hekimlerimize ve çalışanlarımıza birer karanfil verdik. Daha sonra onlara özel olarak hazırlanan yaş pastayı keserek günümüzü hep birlikte kutladık" dedi.

ETİKETLER: Sinop
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber