Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi Osman Kaymak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Kaymak, mesajında, sağlık hizmetinin doğuştan kazanılmış insani bir hak olduğunu belirtti.Ülkelerin...

14 Mart Tıp Bayramı

TUNCELİ (AA) - Tunceli Valisi Osman Kaymak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymak, mesajında, sağlık hizmetinin doğuştan kazanılmış insani bir hak olduğunu belirtti.

Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birinin de sağlık hizmetlerinde ulaşılan nokta olduğuna dikkat çeken Kaymak, "İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu olarak görülmüştür" ifadelerini kullandı.

Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin çağdaşlığın öncelikli koşulu olduğunu vurgulayan Kaymak, şunları kaydetti:

"Ülkemizde birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında yapılan çalışmalar, hayata geçirilen projeler insan sağlığı açısından memnuniyet vericidir. İlimizde de sağlık alanında önemli adımlar atılmış, vatandaşlarımız bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaya başlamışlardır. Vatandaşlarımıza kolay, erişebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev de başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarına düşmektedir. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimize teşekkür eder 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber