Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Elmas, mesajında,...

14 Mart Tıp Bayramı

SAKARYA (AA) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Elmas, mesajında, sağlıklı hayatın, insanların vazgeçemeyeceği en temel hak olduğunu belirterek, "İnsanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp bayramını kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" ifadesini kullandı.

Ak da doktorların ve sağlık çalışanlarının kaliteli sağlık sisteminin vazgeçilmezi olduğunu kaydederek, mesajında şunları kaydetti:

"Sosyal devlet anlayışının en önemli özelliklerinden biri, tüm vatandaşlara, zamanında ve yeterli sağlık hizmetinin sunulmasıdır. Doğrudan insana hizmet odaklı olan sağlık sektörü ile ilgili olarak AK Parti hükumeti bugüne kadar birbirinden önemli yatırımlara imza atmıştır ve atmaya devam edecektir. Hekimlerimiz , hemşirelerimiz ve bir birinden değerli kendilerini görevlerine, insan sağlığına adamış sağlık personelleri 7/24 çalışarak önemli bir görevi icra etmektedirler. Sağlık konusunda başta ilimiz olmak üzere tüm ülkemizdeki sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, zorlu görevlerinde başarılar dileyerek, sağlıklı günler diliyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber