Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

HATAY (AA) - Hatay'da 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenledi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Hatay Tabipler Odası ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü'nün...

14 Mart Tıp Bayramı

HATAY (AA) - Hatay'da 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenledi. 

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Hatay Tabipler Odası ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. 

Hatay İl Sağlık Müdürü Sabahattin Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 14 Mart'ın Türkiye'de modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edildiğini hatırlattı.

O günden bu güne ülkede çok ciddi anlamda bilim adamı yetiştirildiğine işaret eden Yılmaz, "Bu güzel günde bizleri ortak müşterekte birleştiren, aile olmamızı sağlayan bu mesleğin içerisinde bulunmaktan  onur duyuyorum. Mesleğin zorlukları içerisinde vermiş olduğumuz hizmetlerden, yakalamış olduğumuz başarılardan dolayı tüm sağlık çalışanlarını kutluyorum" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber