Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

14 Mart Tıp Bayramı

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

14 Mart Tıp Bayramı

SİİRT (AA) - Hür Dava Partisi (Hüda-Par) Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Fırat, yaşadıkları coğrafyada tüm olumsuz görev koşullara rağmen etik ilkelerden vazgeçmeden üzerlerine düşen görevi özveri ile yerine getiren tüm sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını en kalbi dileklerle kutladıklarını belirtti.

Nitelikli bir sağlık sistemi, güçlü bir toplumun en önemli şartlarından biri olduğunu ve Sağlık hizmetlerinin yurt genelinde adil ve dengeli dağılımını sağlamanın olmazsa olmaz şartlardan olduğunu ifade eden Fırat, şunları kaydetti:

"Günümüzde sağlık hizmetlerinde kaliteyi yükseltmek ve sağlık çalışanlarının gerek çalışma, gerekse ücret koşullarının iyileştirilmesi noktasında atılacak adımlar daha güçlü bir toplumun anahtarı olacaktır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak hizmet kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak 14 Mart Tıp Bayramıda toplumuza ve sağlık çalışanlarına sunulabilecek en iyi hediyedir.  Sağlık sektöründe çalışanlara yönelik olarak gerçekleştirilmiş olan tüm şiddet olaylarını kınarken, tıp camiasının her neferinin, halkımıza hizmet için üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığına olan inancımız tam olduğunu belirtmek isteriz. Hizmet aşkıyla yapılan her faaliyetin mutlaka olumlu sonuçlar doğuracaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber